Jag hade beställt en hel del olika typer av rockabilly kläder på internet, men inte tänkt på att man kanske inte skall beställa från länder som ligger allt för långt bort. Det hela fastnade i tullen och jag har nu behövt betala en hel del utöver vad jag egentligen hade tänkt för att jag skall få hämta ut mitt paket. Jag visste inte att det var så och har inte råkat ut för det innan heller, men nu kommer jag beställa mina rockabilly kläder från norden eller i vilket fall Europa så jag inte måste betala ännu mer än jag vill när de rockabilly kläder jag köpt kommer fram. Tydligen skall det finnas regler om att man inte behöver betala tull och sådant ifall det är inom Europa, men nu var det från USA.

Kategorier: Kläder

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *